De Poort Automatisering BV

Foto bedrijfspand van De Poort Automatisering BV
Directie
Directie foto van De Poort Automatisering BV
Harry Dreunhuizen
Contactpersoon
Harry Dreunhuizen
Contactgegevens
T: 0513-431344
F: 0513-432663
info@depoort.nl
www.depoort.nl
Bezoekadres
Tsjūkemarwei 6
8521NA St. Nicolaasga
Postadres
Postbus 42
8520AA St. Nicolaasga
Kamer van Koophandel
01070227
B.T.W. nummer
NL803282291-B01
Bankgegevens
Rabobank
35.95.77.342

De Poort Automatisering B.V. is opgericht in 1994 en gespecialiseerd in netwerkdienstverlening, Financiėle software, Hosting en Webdesign voor het MKB segment. Wij zijn een technisch automatiseringsburo, wat inhoudt dat alle medewerkers technisch personeel zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in netwerkomgevingen van Microsoft en Novell Netware en al onze monteurs hebben meerdere jaren ervaring met het ontwerpen, bouwen en beheren van deze netwerken. Vooral de veiligheid rond netwerken is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Veiligheid op het gebied van virussen, veiligheid inzake selectieve toegang tot bestanden en het veilig koppelen van systemen en gegevens, o.a. met VPN.

Momenteel bestaat de technische dienstverleningsgroep uit vier mensen. Totaal werken er bij de Poort Automatisering 6 personen en 2 freelancers. Daarnaast zijn er 2 stageplaatsen voor de MBO en/of HBO opleiding.

De Poort Automatisering B.V. is een Full-Service dienstverlener, wat betekent dat alle aspecten van de automatisering voor klanten in eigen huis kunnen worden geleverd. We maken daarbij gebruik van kennis die wij mede opdoen bij fabrikanten als HP/Compaq, Microsoft, Novell en Symantec om maar enkele namen te noemen. Voor specialismen die buiten onze kerncompetenties vallen werken we samen met gespecialiseerde partners. Diverse partnerships zorgen ervoor dat wij naast onze eigen IT-specialiteiten het specialisme van aanverwante diensten kunnen verzorgen zodat de integratie van de totale automatisering in het bedrijf van de klant centraal wordt georganiseerd. Alle hardware en software kan door ons worden geleverd, geļnstalleerd en onderhouden.

Wij zijn een gecertificeerde HP Business Partner en voor de regio Friesland een Hewlett Packard MKB Solution Center. De afhankelijkheid van mensen ten aanzien van computers is in de loop der tijd veranderd in onmisbaarheid. Wat kunnen bedrijven en instellingen nog zonder computers en Internet? Immers, de IT-infrastructuur is de basis van de informatievoorziening geworden. Tegelijkertijd maakt dat bedrijfsnetwerken kwetsbaarder zijn geworden.

Virussen trachten bedrijfsprocessen te ontregelen. Ons doel is om uw bedrijfsnetwerk up en running te houden tegen een betaalbare prijs. Een belangrijk aspect binnen ons bedrijf is het op peil houden van de aanwezige kennis. Daarom volgen wij de product- en marktontwikkelingen op de voet en beoordelen deze op hun praktische bruikbaarheid.

Naast het leverancier van alle computer hardware en standaard software, leveren wij de meest bekende financiele software pakket zoals o.a Accountview en Exact. Doordat wij dealer zijn van verschillende merken financiėle software, kunnen wij u een onafhankelijk advies geven over de software die het beste op uw bedrijfsvoering van toepassing is.

 

Code:
Herhaal code: