RS. Jonkman Administratie & Consultancy

Foto bedrijfspand van RS. Jonkman Administratie & Consultancy
Directie
Directie foto van RS. Jonkman Administratie & Consultancy
R.S. Jonkman
Contactpersoon
R.S. Jonkman
Contactgegevens
T: 0513-436303
F: nvt
info@jonkman-administratie.nů
www.jonkman-administratie.nl
Bezoekadres
Tsj├╗kemarwei 6-B
8521NA St. Nicolaasga
Postadres
Postbus 39
8520AA St. Nicolaasga
Kamer van Koophandel
01111630
B.T.W. nummer
109483352B01
Bankgegevens
Rabobank
11 11 11 111

RS Jonkman Administratiekantoor biedt een brede dienstverlening op administratief gebied en consultancy.

Dagelijkse administratie, jaarrekening, aangiften en consultancy. Tevens bieden wij on-line boekhouden aan en verzorgen wij ook uw salaris administratie en een bijzondere vorm van begeleiding voor starters. Kortom, de gehele administratie en begeleiding van A-Z voor het MKB en de zelfstandige.

Daarnaast veel ervaring in projectmatige aanpak van zaken zoals implementatie van administratie pakketten of andere veranderings processen. Er zijn diverse (internationale) projecten verzorgd bij o.a. Raet, ABN-Amro, Achmea (Av├ęro), Vion en InterfaceFLOR, Friesland Campina, Douwe Egberts, Mediq en vele anderen.

RS Jonkman Administratiekantoor is aspirant lid van het overkoepelende orgaan van het College van Belastingadviseurs (CB) en de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs. Door Permanente Educatie zal binnenkort de registertitel behaald worden. Dit waarborgt dat wij steeds op de hoogte zullen zijn van de nieuwste ontwikkelingen op fiscaal gebied. Ons kantoor zal dan officieel gecertificeerd zijn. Sinds 2010 is er een intensief samenwerkingsverband met een collega kantoor uit Gorredijk.

Ons credo "Betrokken bij het kleinbedrijf".

 

Code:
Herhaal code: