Hajo Holding / de Bios Drachten

Foto bedrijfspand van Hajo Holding / de Bios Drachten
Directie
Directie foto van Hajo Holding / de Bios Drachten
G.A.Jonkman A. Hakbijl
Contactpersoon
Griet Jonkman
Contactgegevens
T: 06-52134025
F: 0512-542909
info@hajostnyk.nl
www.biosdrachten.nl
Bezoekadres
it Sein 13
8521dm St. Nicolaasga
Postadres
it Sein 13
8521dm St. Nicolaasga
Kamer van Koophandel
54126940
B.T.W. nummer
851177293
Bankgegevens
Rabobank
000000000

De Bios Drachten is gelegen vlak achter het uitgaanscentrum van Drachten. We beschikken over zeven zalen met een actueel filmaanbod. Tevens presenteert Filmhuis Drachten op de maandagavond een door hen geprogrammeerde film in de periode van september tot mei. De Bios Drachten beschikt over een uitgebreid assortiment eten en drinken, deze mag u ook nuttigen in de bioscoopzaal. Het is niet toegestaan zelf consumpties mee te nemen. Iedere film wordt vertoond met een pauze (uitgezonderd films met een lengte van ca. 60 min.). De zalen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Tevens beschikken wij over een invalidentoilet. Voor de allerkleinsten zijn er stoelverhogers verkrijgbaar. Roken is alleen buiten toegestaan. Zaal 7 beschikt over een ringleiding.

Yankee Doodle Ga op donderdagavond (low price day) eten bij Yankee Doodle en ontvang van Yankee Doodle een GRATIS bioscoopkaartje! U dient wel dezelfde avond gebruik te maken van uw kaartje. Een perfecte afsluiting van uw dinerbuffet! Op donderdag kunt u genieten van het Dinerbuffet voor slechts € 19,50 p.p. Een all-in dinerbuffet incl. drankjes kost € 29,50. Yankee Doodle Drachten
Martin Luther Kingsingel 66 (aan de woonboulevard)
9203 JC Drachten
tel. 0512-544865

De Ladies Night. Is een gezellig avondje uit exclusief voor dames! Er wordt speciaal voor jou een echte vrouwenfilm vertoond. Daarnaast zijn er diverse gastbedrijven die zich presenteren met hun producten en diensten op het gebied van mode, beauty en veel meer! De perfecte gelegenheid om eens lekker de mannen thuis te laten en op stap te gaan met je vriendinnen, zussen, moeder of collega’s! Houd de website in de gaten voor de nieuwe Ladies night.

Rutgers Bios Avontuur
Bioscoopbezoek voor kinderen met een beperking Kinderen met een beperking kunnen sinds kort in De Bios Drachten terecht voor een aangepast bioscoopbezoek. De filmvoorstelling onder de naam Rutgers Bios Avontuur is bedoeld voor jongeren die door hun lichamelijke of geestelijke beperking niet of nauwelijks naar de bioscoop toe kunnen. Het initiatief voor dit speciale filmbezoek komt van een van de ouders in samenwerking met De Bios in Drachten. De bioscoopochtenden zijn ingepland op elke eerste zaterdag na een reguliere schoolvakantie.
Iedereen die dit een keer met zijn of haar kind wil meemaken, kan gewoon een e-mail sturen naar De Bios in Drachten met het verzoek voor aanmelding: info@biosdrachten.nl Houd de website in de gaten voor Rutgers volgende Bios Avontuur

 

Code:
Herhaal code: