Bouwkundig Bureau Haverkamp

Foto bedrijfspand van Bouwkundig Bureau Haverkamp
Directie
Directie foto van Bouwkundig Bureau Haverkamp
André en Hannie Haverkamp
Contactpersoon
André Haverkamp
Contactgegevens
T: 0513-432888
F: 0513-432843
info@bbhaverkamp.nl
www.bbhaverkamp.nl
Bezoekadres
Tsjukemarwei 2
8521NA St. Nicolaasga
Postadres
Tsjukemarwei 2
8521NA St. Nicolaasga
Kamer van Koophandel
0107 359
B.T.W. nummer
8161.28.820.B01
Bankgegevens
Rabobank
35.95.99.209

op 1 januari 1996 vervulden André en Hannie Haverkamp hun lang gekoesterde droom; het verwezenlijken van een eigen onderneming! André begon zijn loopbaan onderaan de ladder als timmerman. Al snel kreeg hij de functie van uitvoerder. Successievelijk groeide hij door van werkvoorbereider via projectleider naar de functie van chef bedrijfsbureau bij een middengroot bouwbedrijf.
Na zestien jaar verruilde hij zijn prachtige baan met alle goede randvoorwaarden voor het avontuur van ondernemer. Hij nam vijfentwintig jaar ervaring in de bouw mee. Van die beslissing heeft hij nog geen dag spijt gehad!
Hannie was werkzaam als kraamverzorgster. In 1995 volgde ze een computercursus en een tekstverwerkingscursus. Ze was klaar voor de administratieve kant van hun eigen bedrijf.

Op 6 juli 2001 verhuisde het bureau van een ‘bouwkeet’ bij hun woning naar een prachtig pand aan de Tsjûkemarwei op het industrieterrein Slotmolen van Sint Nicolaasga. Dit pand is de huidige uitvalsbasis van Bouwkundig Bureau Haverkamp waar André en Hannie samen met hun enthousiaste 7 koppige team laagdrempelig kunnen werken.

De werkzaamheden van Bouwkundig Bureau Haverkamp.
Dat André Haverkamp hét adres voor het tekenen en calculeren van een bijkeuken tot een mega appartementencomplex is mag duidelijk zijn. Maar door de grote diversiteit aan opdrachten wordt soms bijna vergeten dat ze ooit zijn begonnen met het tekenen van voornamelijk bijkeukens en dakkapellen, hetgeen wat Haverkamp nog altijd een warm hart toedraagt.
Hieronder een korte opsomming van veelvoorkomende diensten die het bureau particulieren aan kan bieden:


- Inventarisatie van wensen en eisen
- Het maken van een compleet bouwplan
- Het aanvragen van een bouwvergunning en eventueel een hinderwetvergunning
- Kostenbewaking
- Aanbesteding
- Gunning
- Planning
- Bouwtoezicht tot en met de oplevering

Door mee te denken, gedegen advies te geven, streng te letten op de juiste verhoudingen van de afgesproken prijs en kwaliteit en klanten door het doolhof van vergunningen en regels te loodsen, helpen zij hun klanten. Dit alles gebeurt onder de slogan: “Zakelijk denken, persoonlijk advies”.

Mensen met bouwplannen zijn van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek op het kantoor van Bouwkundig Bureau Haverkamp B.V. aan de Tsjûkemarwei 2 in Sint Nicolaasga.
En bezoek onze website: www.bbhaverkamp.nl

 

Code:
Herhaal code: