Amennis Trading

Foto bedrijfspand van Amennis Trading
Directie
Lucas Sinnema
Contactpersoon
Lucas Sinnema
Contactgegevens
T: 0513-431829
F: 0513-43277
info@amennis.nl
www.amennis.nl
Bezoekadres
Molenkap 6
8521MH St. Nicolaasga
Postadres
Molenkap 6
8521MH St. Nicolaasga
Kamer van Koophandel
01063851
B.T.W. nummer
NL042235558B01
Bankgegevens
ABN Amro
x

Amennis Trading is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in seizoens-, decoratie- en cadeau artikelen.

In 1991 is het allemaal begonnen na een bezoek aan China. In dit prachtige oosterse land werd handel gezien: de porseleinen pop. In de jaren negentig een zeer geliefd product in Europa. Een eigen productlijn werd opgezet en een klein bedrijf in het Friese St.Nicolaasga was geboren.

Door de jaren heen zijn de porseleinen poppen uit het assortiment verdwenen, maar de handel uit China is gebleven. Een zeer gevarieerd assortiment in seizoens-, decoratie- en cadeau artikelen is ontstaan en blijft door de jaren heen vernieuwend en uniek.

Het grootste deel van het assortiment bij Amennis Trading bestaat de laatste jaren vooral uit kerst artikelen. Alles van kerstballen tot kerstverlichting, van kerstbomen tot decoratiemateriaal. Grotendeels van een eigen en uniek label en volledig volgens de nieuwste trend.

De nieuwste categorie die toegevoegd is aan het assortiment: LED-verlichting. Van panelen tot strips, van lampen tot modules. Dit assortiment is nieuw en wordt steeds meer uitgebreid.

Naast het vaste assortiment is Amennis Trading ook gespecialiseerd in Ďop-maatí gemaakte artikelen. Prototypes worden vanuit Nederland naar o.a. China gestuurd en kunnen daar in grote aantallen worden geproduceerd. Door de vele connecties in AziŽ, die de afgelopen jaren zijn opgebouwd, zijn er veel mogelijkheden. Amennis Trading komt elk jaar in samenwerking met leveranciers uit het verre oosten met leuke en unieke verassingen.

Een groot deel van de verkoop gaat via de inkoopcentra Tica te Aalsmeer en Trends & Trade te Venlo.

Op Tica kunt u Amennis Trading vinden in de blauwe hal, stand E4. Ieder jaar is er voor de kerstperiode ook een tijdelijke stand in de oranje hal, stand G21. Deze stand is er van augustus t/m januari.

Op Trends & Trade kunt u Amennis Trading vinden in de centrale hal, stand A2.10. En ook hier is een tijdelijke stand tijdens de kerstperiode, stand J1.02D. Ook deze is er van augustus t/m januari.

MISSIE EN VISIE
Amennis Trading is een ervaren importeur en groothandel op het gebied van seizoens-, decoratie- en cadeau artikelen uit China. Door jarenlange ervaring met de handel in China levert de onderneming een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Amennis Trading wil op basis van een nauwkeurig advies, snelle levering en uitgebreid aanbod een toegevoegde waarde zijn voor haar klanten. Innovatie is daarbij onmisbaar!

De ambitie is om de markt bekend te staan als importeur en groothandel die het de klant gemakkelijk maakt, zodat de klant zijn bedrijfsprocessen efficiŽnt en winstgevend kan inrichten.

De kernactiviteiten van Amennis Trading bestaan uit het verzorgen van inkoop, distributie, verkoop en het geven van een grote schat aan ervaringen in het handelen vanuit het verre oosten.

 

Code:
Herhaal code: