Autobedrijf Theo de Winter

Foto bedrijfspand van Autobedrijf Theo de Winter
Directie
Directie foto van Autobedrijf Theo de Winter
Theo de Winter
Contactpersoon
Theo de Winter
Contactgegevens
T: 0513-431600
F: 0513-431250
info@autobedrijfdewinter.nl
www.autobedrijfdewinter.nl
Bezoekadres
Poort 1
8521MC St. Nicolaasga
Postadres
Poort 1
8521MC St. Nicolaasga
Kamer van Koophandel
01061901
B.T.W. nummer
111681595b01
Bankgegevens
Rabobank
124798152

Welkom
Een andere auto, nieuw of gebruikt, is vaak een leuk vooruitzicht. Maar het betekent ook een grote uitgave. Objectief advies en zekerheid over een goede aanschaf zijn dan extra belangrijk. Bij Autobedrijf Theo de Winter helpen wij u daar graag bij, ook ‘s avonds. Of u nu een auto zoekt voor privégebruik of een leaseauto voor uw bedrijf. Sinds 1991 zijn wij het vertrouwde adres voor advies, service, onderhoud en financiering van auto’s.

Nieuwe auto, veel voordeliger
Als onafhankelijk autobedrijf kunnen wij u elk nieuw type auto leveren. En tegen een scherpere prijs dan bij de officiële dealer. Twijfelt u tussen automerken? Wij adviseren u objectief welk type en merk auto in uw situatie de juiste keuze is. U bespaart zo niet alleen geld, maar ook tijd.

Gebruikte auto, zorgeloze aanschaf
In onze showroom (600 m2) vindt u een royaal aanbod aan keurig onderhouden occasions. Bij uw autoaankoop vanaf 5000 euro profiteert u van onze 6 maanden BOVAG-garantie. Maakt u gebruik van de huidige sloopregeling, dan is aanschaf van een andere auto nu nog voordeliger.

Professioneel onderhoud, prettig geprijsd
In onze uitgebreide werkplaats onderhouden en keuren we vrijwel alle automerken. Onze monteurs beschikken over up-to-date kennis, ook over hybride auto’s. Ons STEK-certificaat garandeert u bovendien vakkundig onderhoud van uw autoairco. Uw nieuwe auto onderhouden wij met behoud van fabrieksgarantie. U profiteert van uurtarieven die tot 15 % lager zijn dan bij de dealer. Uiteraard staat een leenauto voor u klaar.

Unieke reparatiegarantie: 24 maanden
U krijgt bij ons altijd 24 maanden garantie op onderdelen en uurloon. Het is een van de voordelen die wij u bieden als AD Autobedrijf. Bij deze garageformule zijn meer dan 4.300 professionele bedrijven in vijftien landen aangesloten. Voor reparatiegarantie kunt u bij elk AD Autobedrijf terecht, waar ook in Europa.

 

Code:
Herhaal code: