Boersma Adviseurs

Foto bedrijfspand van Boersma Adviseurs
Directie
Hans Liefers
Contactpersoon
Hans Liefers
Contactgegevens
T: 0513-434048
F: 0513-434272
info@boersmaadviseurs.nl
https://www.boersmaadviseurs…
Bezoekadres
De Rijlst 8 - 0001
8521NH St. Nicolaasga
Postadres
Postbus 5
8520AA St. Nicolaasga
Kamer van Koophandel
80192440
B.T.W. nummer
is er wel
Bankgegevens
Friesland Bank
is er wel

Wij zijn een wat groter algemeen administratie- en belastingadvieskantoor met iets nadruk op de branches bouw en transport.

Voor elke onderneming is het voeren van een goede administratie van wezenlijk belang. Wij helpen ze daarbij of ze nu wel of niet dit (deels) zelf uitvoeren. Wij vertalen de administratie vervolgens naar een duidelijke jaarrekening of tussenrapport, met alle fiscale afhandelingen en geven advies, hoe de ondernemer nu verder moet. We doen het advieswerk ook vooraf en ongevraagd, vooral door eigen nieuwsberichten zowel digitaal als papier.

We werken volgens eigen (strenge) kwaliteits- en ethische regels welke minimaal voldoen aan het NOAB kwaliteitshandboek. Wij zijn aangesloten bij de koepel NOAB (Nederlandse Orde van Admninistratie- en Belastingdeskundigen). Hiervoor geldt een strenge toelatingseis en worden we verplicht bijgeschoold.

We lopen mee in het convenant Horizontaal Toezicht met de Belastingdienst/NOAB en hebben als eerste fiscaal dienstverlener (2009) in het Noorden ook daadwerkelijk aangiften ingeleverd onder Horizontaal Toezicht (inkomsten-, vennootschaps-, omzetbelasting en loonheffingen).

Door onze bewezen kwaliteit kunnen aangiften verzorgd door ons onder HT door de Belastingdienst direct worden afgedaan zonder verdere controle (behalve landelijke steekproef). De Belastingdienst controleert deze klanten normaal niet meer. Onze methodiek uiteraard wel. De klant dient zich uiteraard wel transparant en eerlijk te gedragen.

 

Code:
Herhaal code: