Landhotel de IJsvogel

Foto bedrijfspand van Landhotel de IJsvogel
Directie
Lars Kijftenbelt
Contactpersoon
Lars Kijftenbelt
Contactgegevens
T: 0513-432999
F: 0513-434794
info@landhoteldeijsvogel.nl
www.landhoteldeijsvogel.nl
Bezoekadres
Legemeersterweg 1a
8527DS Legemeer
Postadres
Legemeersterweg 1a
8527DS Legemeer
Kamer van Koophandel
30135810
B.T.W. nummer
NL805477809B01
Bankgegevens
Rabobank
330760394

Rustiek logeren en gastronomisch dineren!

Ze zijn er maar weinig; rustieke en kleinschalige locaties voor het organiseren van uw bijeenkomsten, vergaderingen, trainingen of andere evenementen. Waar u gastvrij ontvangen wordt, service verlening en kwaliteit voorop staan en u bovendien voortreffelijk kunt dineren. Toch vindt u zo’n locatie dichter bij dan u denkt, en wel in Landhotel Legemeer – Hampshire Classic.
Tussen de Friese meren en even buiten het bekende watersportdorp Langweer, ligt het rustieke landhotel, pal tegenover de 18-holes golfbaan van BurgGolf St. Nicolaasga. Legemeer ligt in de nabijheid van de plaatsen Heerenveen, Joure, en Sloten en op 3 km afstand van de snelweg A6 richting Almere/Lelystad.
In 1991 begon, aan de rand van St. Nicolaasga, de aanleg van een mooie 18-holes golfbaan met bijbehorend kleinschalig logies en ontbijt hotel. Sinds de komst van het ambitieuze hotelechtpaar Lars en Helen Kijftenbelt in 2003, is er meerdere malen verbouwd en uitgebreid. Het voormalige logies en ontbijt hotel is nu uitgegroeid tot een sfeervol en luxe 4-sterren hotel. De 17 royale comfortabele kamers en 4 zeer luxe junior suites zijn van alle gemakken voorzien, zoals u van een 4 sterren hotel mag verwachten. Bijna alle kamers hebben een eigen terras of balkon en bieden een fantastisch uitzicht over het Friese landschap.

Het gastronomische restaurant, dat behoort tot de beste 500 restaurants van Nederland, is dagelijks geopend voor het diner. Lunch is mogelijk op afspraak. De witte brigade onder leiding van chefkok Auke Sonsma laat u graag kennis maken met pure smaken en verfijnde gerechten, bereid met dagverse producten en ingrediënten uit de streek. Ontspannen kan in de sauna en gedurende de zomermaanden kunt u zwemmen in het verwarmde buitenzwembad. Tennisliefhebbers kunnen een balletje slaan op de kunstgras tennisbaan.
Er zijn tal van mogelijkheden voor het organiseren van bijeenkomsten, vergaderingen of andere evenementen. Of het nu om een teambuilding sessie gaat of dat u de voorkeur heeft voor meer sportieve, creatieve, culinaire of culturele aspecten, de medewerkers van Landhotel Legemeer – Hampshire Classic verzorgen het graag voor u.
Wat dacht u van een korte golf-clinic of Skutsje Silen na een inspannende dag vergaderen? De 2 comfortabele vergaderzalen van het hotel bieden plaats aan 14 personen en beschikken over een groot LCD scherm waar u uw laptop op aan kunt sluiten. Door de kleinschaligheid van het hotel is het mogelijk de locatie exclusief af te huren.

 

Code:
Herhaal code: